Hasancalı Anaokulu
Hasancalı Köyü Musabeyli / KİLİS dış kapı no 117. İl merkezine 40 km ilçe merkezine 10 km uzaklıktadır. Öğretmenlerimiz İl merkezinden gelmektedir.

VİZYON

Vizyonuz çocukların gelişim düzeyleri ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim proğramı bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile çocuklara kendi etkinliklerini seçebildikleri ortamlar hazırlayarak onların plan oluşturma, izleme,uygulama,tamamlama ve yorum yaparak kendilerini ifade etme ve özdisiplin yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıyan bir okul olmaktır.

MİSYON

Değişen ve gelişen dünyada gücümüzü bilimsellik ve çağdaşlıktan alarak demokratik bir eğitim ortamı yaratıp, alanında sürekli gelişme sağlayan öğretmenlerimiz ile çocuklarımızı ilköğretime ve hayata hazırlamak; okulöncesi eğitimin yararlarını kavratabilmek, çocuk gelişiminde ebeveynlere rehberlik ederek her yönde kaliteyi artırmak için varız.

Öğretim Şekli :Normal Öğrenim

Normal Öğrenim

Sabah Ders Başlama: 08.00 Ders Bitiş: 13.00

Öğretmen servisi vardır.

okulumuz İl merkezine 45 km uzaklıkta ilçe merkezine 16 km uzaklıktadır.

Okulumuz Hasancalı Köyündedir.